Oppisopimukseen

Hakuaika oppisopimuspaikkoihin on päättynyt!

Espoon kaupunki tarjoaa 12 tuettua oppisopimuspaikkaa nuorille alle 30-vuotiaille espoolaisille. Oppisopimuspaikat ovat seuraaville aloille: lähihoitaja vammaispalveluihin (2 paikkaa) ja vanhuspalveluihin (3 paikkaa), lastenhoitaja päiväkotiin (2 paikkaa), nuorisonohjaaja (4 paikkaa painotuksilla tyttötyö, romanityö, bänditoiminta tai pelitoiminta) ja koulunkäyntiavustaja (1 paikka).

Tänä vuonna etusijalla ovat ne hakijat, joilla on jo suoritettu tutkinnon osa/ osia.

Mitä oppisopimusopiskelu edellyttää:

  • olet työtön työnhakija TE-toimistossa
  • sinulla on palkkatukioikeus
  • olet kirjoilla Espoossa
  • sinulla ei ole peruskoulun jälkeistä ammatillista tutkintoa (lukio voi olla)
  • sinulla on pitkäjänteisyyttä ja taitoja myös itsenäiseen opiskeluun
  • riittävää suomen tai ruotsin kielen taitoa
  • elämäntilanteesi sallii oppisopimusopiskelun.

Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostilla lyhyt kuvaus itsestäsi, yhteystietosi ja mitä olet tehnyt aiemmin. Kerro myös, miksi olet kiinnostunut oppisopimusopiskelusta. Olemme puhelimitse yhteydessä kaikkiin hakijoihin viikon sisällä sähköpostin saapumisesta. Huom. jokaisen kiinnostuneen tulee tehdä myös virallinen hakemus Espoon kaupungin rekrytointijärjestelmään (ks. alla).

Oppisopimukset alkavat syksyllä 2017 ja kestävät noin vuoden. Espoon kaupungilla on kaikille avoin haku näihin paikkoihin 1.-10.8.2017 osoitteessa https://www.tyonhaku.espoo.fi.

Tutustu oppisopimusopiskeluun https://www.oppisopimus.fi

Muistathan, että Ohjaamo Espoo voi auttaa sinua myös muissa työllistymiseen, kouluttautumiseen, hyvinvointiin ja arjen hallintaan liittyvissä asioissa. Tsekkaa lisää sivun yläpalkista kohdasta ”Mitä” ja ota yhteyttä meihin.