Ryhmät ja koulutukset

Tarjoamme espoolaisille alle 30-vuotiaille nuorille monenlaista ryhmämuotoista toimintaa sekä erilaisia lyhytkoulutuksia ja kursseja.

RYHMÄT


Silmu

Aika: Toistaiseksi tauolla

Paikka: Ohjaamo Espoo 5 krs.

Ryhmä on tarkoitettu sosiaalisia tilanteita jännittäville nuorille, jotka kuitenkin pystyvät osallistumaan ryhmämuotoiseen toimintaan. Ryhmä on suunnattu 18-29 -vuotiaille. Ryhmään mahtuu 6 nuorta ja se kokoontuu kaksi kertaa viikossa. Vetäjinä toimivat Ohjaamon psykologi ja sosiaaliohjaaja sekä sosiaaliohjaaja aikuissosiaalityöstä. Ryhmään osallistuvat nuoret ovat oikeutettuja Espoon sisäiseen matkakorttiin sekä 9 € kulukorvaukseen per ryhmäpäivä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Mialta: mia.kononen(at)ohjaamoespoo.fi tai p. 043 826 7240.


Sporttis

Aika: Toistaiseksi tauolla

Paikka: Ohjaamo Espoo 5 krs.

Matalan kynnyksen liikuntaryhmä tytöille ja nuorille naisille. Sporttiksessa pääsee kokeilemaan eri liikuntalajeja, jotka sovitaan yhdessä ryhmän kanssa. Ryhmästä saa liikunnan iloa arkeen ja voi harrastaa ohjatusti turvallisessa ja pienessä ryhmässä. Ryhmän tapaamiset jatkuvat myöhemmin syksyllä, seuraa ilmoittelua! Ryhmä on maksuton. Ohjaajana toimii Ohjaamo Espoon nuorisonohjaaja.


Seitti

Aika: Toistaiseksi tauolla

Paikka: Ohjaamo Espoo 5 krs.

Matalan kynnyksen keskusteluryhmä nuorille. Tarjolla uusia kaverereita, vapaata ajatusten vaihtoa ja ilmaista kahvia.


Ohjaamokirppis

Ohjaamokirppis on nuorten mahdollisuus myydä, vaihtaa, lahjoittaa ja shoppailla hyväkuntoista, tarpeetonta tavaraa tai vaatteita. Kaikki kirppiksen tuotteet maksavat max. 5 €. Kirppis toimii Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/1251697581568121/


Nuorten idis

Aika: Kerran kuukaudessa

Paikka: Ohjaamo Espoo 5 krs.

Nuorten Idis on vapaamuotoinen ryhmä, jossa nuorten on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa Ohjaamon toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen. Ryhmä kokoontuu Ohjaamossa noin kerran kuukaudessa. Jokainen mukaan tuleva nuori voi osallistua ideointiin omien resurssiensa ja intressiensä mukaisesti. Kyseessä on kuitenkin tavoitteellinen toiminta, johon toivotaan sitoutumista. Mukana voi olla osallistumalla ryhmän tapaamisiin ja/tai osallistumalla keskusteluun aktiivisesti ryhmän omassa FB-ryhmässä. Ryhmään sitoutuneet nuoret saavat todistuksen mukanaolosta sekä lisäksi pienen palkkion. Ilmoittautuminen: Riikka Siniluoto p. 043-8243702

 


KORTTIKOULUTUKSET

Nyt sinulla on mahdollisuus suorittaa monissa työtehtävissä edellytyksenä oleva passikoulutus maksutta.

Hygieniapassi

Seuraava kurssi :

● 22.-24.1.2018

Paikka: Omnia, Lehtimäentie 1 A

Hygieniapassi on voimassa pysyvästi. Sitä tarvitaan kaikissa elintarvikealan työpaikoissa, kuten kahviloissa, jäätelökioskilla tai ruokakaupassa.


Anniskelupassi

Seuraavat kurssit :

● 16.1.2018

Paikka: Omnia, Lakelankatu 1

Anniskelupassi on voimassa pysyvästi. Se on todistus siitä, että henkilö hallitsee alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset ja ohjeet.


Ensiapukurssi EA 1

Seuraavaa kurssia ei ole tiedossa.

 

Ensiapukortti on voimassa kolme vuotta. Kurssin suorittaneena hallitset ensiavun antamisen perusteet.


Työturvallisuuskortti

Seuraavaa kurssia ei ole tiedossa.

 


Lisätiedot ja ilmoittautumiset korttikoulutuksiin:

info@ohjaamoespoo.fi / puh. 040-1267513