Välkommen till Navigatorn Esbo

Navigatorn Esbo erbjuder personlig handledning till unga under 30 år.

Till Navigatorn kan man komma utan tidsbokning och få den hjälp man behöver. Vid Navigatorn får ungdomar rådgivning och handledning samt stöd i den egna livssituationen. Stödet kan gälla t.ex. utbildning och sysselsättning, livshantering, karriärplanering eller sociala färdigheter.

Navigatorn Esbo, adress: Fågelbergavägen 2 A, våning 5, Alberga
måndag & onsdag-fredag kl. 12-16, tisdag kl. 12-18
info@ohjaamoespoo.fi

Vi samarbetar också med Ungdomsakademin Luckan och Sveps ungdomsverkstad.

Sveps är den enda svenskspråkiga ungdomsverkstaden i huvudstadsregionen. På Sveps kan du få hjälp om du funderar på utbildningsfrågor, söker jobb, är i behov av en lägenhet eller vill ha hjälp med kontakten till myndigheter – på svenska. Handledningen sker både individuellt och i grupp.

Navigatorerna Esbo, Helsingfors och Vanda erbjuder tillsammans med Sveps ungdomsverkstad en service för alla unga som är intresserade av jobb eller arbetsprövning. Klicka här för att läsa mera. För mera information, kontakta Linda Eräkangas 050 555 0741 eller linda.erakangas(at)sveps.fi

Ungdomsakademin Luckan erbjuder stöd och service för svenskspråkiga unga i ålder 13 till 29 år. På ungdomsakademin kan unga få kostnadsfri handledning, samt delta i utbildningar och evenemang för unga och unga vuxna. Ungdomsakademin samarbetar med Navigatorn genom att erbjuda svenskspråkig handledning, utan tidsbeställning, varje måndag på Navigatorn Helsingfors (Fredriksgatan 48), kl. 12-17. Tisdag till fredag kan man boka handledning på Luckan i Helsingfors. För mera information om handledning och evenemang se Ungdomsakademin. Du kan även boka tid för handledning genom att maila vår informatör på helsingfors@ungdomsakademin.fi

UngInfo är en mobilapplikation där du som är ung kan hitta svenskspråkiga stödtjänster i Nyland. Med appen kan du lätt söka stöd och svar på frågor gällande psykisk och fysisk hälsa, studier, arbete och ekonomi. Appen kan laddas ner från AppStore och Goggle play. Den finns även som en webbversion på unginfo.fi. Appen upprätthålls av Ungdomsakademin Luckan.