Työnantajille

Haluatko tarjota nuorelle työ- tai harjoittelupaikan?

Ota yhteyttä Töihin-tiimimme asiantuntijoihin ja kerro, millaisia tarpeita sinulla on. Ohjaamo Espoon kautta sinun on mahdollista saada motivoituneita nuoria erilaisiin tehtäviin. Autamme sinua myös työllistämisen tukivaihtoehtojen ja byrokratian kanssa sekä yhteydenpidossa TE-palveluihin.

Yritysyhteistyöstä Ohjaamossa vastaa asiantuntija Pie Hagström puh. 040 126 7562.

Työntarjoaja – tule mukaan yhteistyöhön ja tarjoa nuorelle lyhytkestoisia työtehtäviä Work Pilotsin kautta!

Work Pilots on pienimuotoisten keikkatöiden suorittamista varten perustettu älylaitteella toimiva sovellus, mikä yhdistää työntarjoajat ja työntekijät toisiinsa. Sovelluksen avulla nuori voi kerryttää työkokemustaan ja työntarjoaja saa puolestaan työtehtävään tekijän. Työntarjoaja valitsee itse hakijoiden joukosta tehtävään sopivimman tekijän.

Keikkatyön suorittava nuori saa tekemästään työstä 10 €/tunti. Työntarjoaja maksaa nuoren työllistämisestä 12,90 € + alv eli 16 €/tunti. Work Pilots-palvelu huolehtii työkorvausten ja muiden maksujen hoitamisesta. Work Pilotsin avulla nuori voi saada ensimmäisen työkokemuksensa ja parantaa mahdollisuuksiaan työmarkkinoilla.

Lisätietoa Work Pilotsiin liittyen löydät täältä: www.workpilots.fi

Kotkan hyviin kokemuksiin voitte tutustua täällä: http://www.kotka.fi/asukkaalle/ajankohtaista_kotkassa/101/0/haravointia_kaksi_tuntia_37_nuorta_hakijaa